Trailer Life Magazine Open Roads Forum: I am not a robot - happening again
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > I am not a robot - happening again

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Sponsored By:
DutchmenSport

Between Anderson, Pendleton, & Lapel, Indiana

Senior Member

Joined: 10/10/2006

View Profile



Good Sam RV Club Member

Online
Posted: 02/09/18 06:08am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Its been awhile since I've had a rash of, "I am not a robot" Captcha pages come up when posting on RV.net, but it started happening to me again yesterday, and this morning.

I know there will be no resolution, as this subject has been beaten to death on these forums. A couple work arounds will eventually get around this.

1) Sometimes, simply clicking the check box and it will post.
2) Sometimes, hit the back button, copy your post text, and use the advanced post and paste it there. You'll probably get the "I am not a robot" again, but this time it will go on through.
3) Sometimes 1 and 2 above don't work. Switch to a different forum portal. If using GoodSam, switch to RV.net (or the other way around) after copying your text (back buttons) and try posting again with the regular or the advanced post. Usually, this will finally work.
4) I have found that switching browsers (I have 3 of them) does not help. Once the "I am not a robot" starts to appear, it appears on all my borwsers (I have 3 of them).
5) I have also found, long texted posts will almost always guarantee the "I am not a robot" to come up.

For those of you who have never seen it, here's what the page looks like. The second image shows what happens after you select the check box and it still fails. When this happens, use your back button on your browser and navigate back to the input text edit box, and copy your text and paste it with an alternative entry point:

[image]

[image]


DutchmenSport

2019 Montana High Country 375FL Fifth Wheel
2014 Chevy Silverado 3500 Duramax Dually

2 Dachshunds, 1 cat, 2 even older folks now, but still lots of love!

The new Montana is now officially, "The Love Shack 2"


kerrlakeRoo

Va

Senior Member

Joined: 03/20/2017

View Profile


Offline
Posted: 02/09/18 06:40am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Think maybe someone somewhere is tryin to tell ya sumthin Dutch?

Number 5 is alive.

Mortimer Brewster

Northern Illinois

Senior Member

Joined: 12/27/2008

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 02/09/18 06:54am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I smell robot.

mikebreeze

Manassas, VA

Senior Member

Joined: 08/10/2012

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 02/09/18 08:13am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I've never gotten this message while posting with rv.net . I noticed that your error happened when posting via goodsamclub.com . This is the only forum that I've seen where you have 3 or 4 different web sites pulling forum data from the same database. The issue could be on GS end. Have you tried clearing your browser cache and then posting?


2006 Four Winds Majestic 23A


jerryjay11

Dover

Senior Member

Joined: 10/15/2014

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 02/09/18 08:51am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I have had this issue occur several times on other blogs. What I found out about these robot "finders" they use is to prevent just that. Things like re-posting a link someone else provided, long posts, some advertisements, and a repeated dialog trips the robot detector. It isn't there to accuse you of anything, just there to protect the system from potential robo machines that can send out thousands of posts causing the forum to be jammed with unwanted and unrelated data. I get the "I robot" periodically on my email account. I just tell it I am not a robot and it recognizes my IP address as safe and goes away.

1492

Washington, DC

Moderator

Joined: 04/08/2005

View Profile



Posted: 02/09/18 11:47am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

There's no way I'm aware to get rid of the Captcha when it appears, as it part of the so called AI tech used to weed out Spam via Cloudfare reverse proxy filter.

Lwiddis

Cambria, CA

Senior Member

Joined: 08/12/2016

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 02/09/18 01:11pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I got it recently but a little different. GS was hoping I had become a robot.


2015 Winnebago 2101DS TT & Tahoe LTZ, 300 watts WindyNation solar-parallel & MPPT, Trojan T-125s. TALL flagpole for US flag. Prefer USFS, COE, BLM, NPS, TVA, USF&WS, state & county camps. Bicyclist! 14 year Army vet - 11B40 then 11A - old MOS 1542 & 1560.


ScottG

Bothell Wa.

Senior Member

Joined: 02/25/2005

View Profile


Offline
Posted: 02/09/18 04:28pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Mortimer Brewster wrote:

I smell robot.


I've long been suspicious!
He's too smart for a human [emoticon]

* This post was edited 02/09/18 05:17pm by ScottG *


Scott, Grace and Wesly
2003 Dodge 3500 4x4, 6 speed Cummins (lightly bombed),
2018 Silver Fox 32A - many mods to come!
H0NDA eu2000i

laknox

Arizona

Senior Member

Joined: 01/06/2008

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 02/20/18 08:11am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I usually use trailerlife.com's portal, and I get this every once in a while, too. I've also seen it through rvnet.com and woodalls.com portals.

Lyle


2002 GMC Sierra 2500 HD Duramax Crew Cab 4x4 6.5' Bed
Banks Bullet Tuner and Monster Exhaust
B&W Turnover Ball with 5th Wheel Companion
2017 KZ Durango 1500 D277RLT
1936 John Deere Model A
International Flying Farmers 60 Year Member

mudmaker

Iowa

Senior Member

Joined: 10/15/2006

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 02/26/18 06:25am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I’m trying to post too. Hasn’t let me thus far.


Glen and Loretta
Marc, Jake, Kirsten and fur kids Dexter and Bernie
2017 KZ Venom 4114TK Toy Hauler
2015 GMC Acadia
15 Silverado 3500 SRW quad 6.6 Duramax
11 Silverado 3500 SRW quad 6.6 Duramax

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > I am not a robot - happening again
Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:

© 2018 CWI, Inc. © 2018 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved. | Terms of Use | PRIVACY POLICY | YOUR PRIVACY RIGHTS