Good Sam Club Open Roads Forum: Trouble With RV.net Am I Alone?
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Class C Motorhomes

Open Roads Forum  >  Class C Motorhomes  >  All

 > Trouble With RV.net Am I Alone?

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Next
ron.dittmer

North-East Illinois

Senior Member

Joined: 02/26/2007

View Profile


Offline
Posted: 05/27/20 09:10pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

This past week or two or three, on RV.net alone, I constantly get "Service Unavailable". I have to retry several times to get my posts, replies, and corrections loaded, as well as simply viewing the website. It has gotten so bad that I have been avoiding this forum lately. I was hoping it would clear up, but it has gotten worse, absolutely horrible for me this past few days.

Is this my problem alone, or is everyone experiencing the same?


2007 Phoenix Cruiser model 2350, with 2006 Jeep Liberty in-tow


MitchF150

Puyallup, WA

Senior Member

Joined: 07/13/2002

View Profile


Online
Posted: 05/27/20 09:34pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I just hit the refresh or reload for the browser and it will load. Even if I reply to a post and it does that, I just hit refresh and it loads my reply just fine.. Yeah, it's a PITA, but they must have a sub par web host or something?? It's free for us, so guess you deal with it or not.. [emoticon]

Mitch

PS. Ha, it just did it to me on this post! I just hit refresh and it posted my reply, now I'm editing it... No big deal....


2013 F150 XLT 4x4 SuperCab Max Tow Egoboost 3.73 gears #7700 GVWR #1920 payload. 2019 Rockwood Mini Lite 2511S.

IAMICHABOD

Sunny So Cal 90713

Senior Member

Joined: 12/12/2011

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 05/27/20 09:52pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I have Been using the Good Sam Club portal a long time with no problems, ever.Sometimes My Forums is a bit wonky other than that always comes up and no problems posting.I have never gotten "Service Unavailable"

https://forums.goodsamclub.com


2006 TIOGA 26Q CHEVY 6.0 WORKHORSE VORTEC
Former El Monte RV Rental

Buying A Rental Class C

Chevrolet Based Class C


azdryheat

Tucson, AZ

Senior Member

Joined: 03/02/2012

View Profile



Good Sam RV Club Member

Offline
Posted: 05/27/20 10:05pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

It's been acting up for me for a couple of months.


2013 Chevy 3500HD CC dually
2014 Voltage 3600 toy hauler
2011 Harley Ultra Limited
2016 RZR 900


Ed_Gee

Central Oregon coast

Senior Member

Joined: 01/14/2015

View Profile


Offline
Posted: 05/27/20 10:09pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Yes this problem of the past few weeks is very irritating. I, too, am inclined to visit less often.... What is puzzling is why the site owners have not dealt with it yet....


Ed - on the Central Oregon coast
2018 Winnebago Fuse 23A
Scion xA toad

Old-Biscuit

Verde Valley

Senior Member

Joined: 06/20/2009

View Profile



Posted: 05/27/20 10:54pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Open Forum has several portals to gain access thru.
RV.Net USED to be a better portal to use.....then the 'Service Unavailable' started a few months ago.

I recently swapped to GoodSamClub.com portal.
No more 'Service Unavailable' errors but I hate to webpage layout (the muted red banner/red links is cheesey)

RV.Net portal will remain a problem cause rarely do glitches get fixed


Is it time for your medication or mine?


2007 DODGE 3500 QC SRW 5.9L CTD In-Bed 'quiet gen'
2007 HitchHiker II 32.5 UKTG 2000W Xantex Inverter
On the Road Debt Free April '07
Off the road still Debt Free Jan. '14

ronfisherman

SE Michigan

Moderator

Joined: 06/05/2006

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 05/28/20 04:11am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Your not alone. There is a ticket out on the problem.
As already suggested. Using Good Sam forums does help.
I have a fairly fast internet connection. Which also seems to help.


2004 Gulf Stream Endura 6340 D/A SOLD
TST tire pressure monitor system
2012 Chevy Captiva Toad SOLD

Super C Group Forum



gbopp

The Keystone State

Senior Member

Joined: 08/03/2008

View Profile


Offline
Posted: 05/28/20 04:20am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I use the Trailerlife portal and have very few problems.

2012Coleman

Florida

Senior Member

Joined: 08/20/2012

View Profile






Posted: 05/28/20 05:16am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

My bookmark is set to RV.net, and I'm too lazy to change it - I just hit refresh


Experience without good judgment is worthless; good judgment without experience is still good judgment!

2018 RAM 3500 Big Horn CTD
2018 Grand Design Reflection 303RLS

Dusty R

Charlotte Michigan 48813

Senior Member

Joined: 04/05/2003

View Profile


Offline
Posted: 05/28/20 06:03am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I figured that because of the Stay Home, There are a lot more people using the internet and it's overloading.

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 3  
Next

Open Roads Forum  >  Class C Motorhomes  >  All

 > Trouble With RV.net Am I Alone?
Search:   Advanced Search

Search only in Class C Motorhomes


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2020 CWI, Inc. © 2020 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.