Good Sam Club Open Roads Forum: Carrier air v won’t start
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  Maintenance Issues & Tips

 > Carrier air v won’t start

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev
schlep1967

Harrisburg, PA

Senior Member

Joined: 12/08/2005

View Profile



Good Sam RV Club Member


Posted: 08/03/20 05:15am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

prento wrote:

There is a very small red flashing light in the unit that is flashing off and on (not in a code)

Yep, I had the same thing. Once the campground replaced the 50 amp breaker it worked fine. The red LED is powered by the 12 volt side. If you get 2 beeps and the control panel lights up, green on light, it is the A/C power. If your breaker is not kicked test the power at the campgrounds post.
I didn't have a multi-meter with me to test the voltage but the guy I camp with had a surge protector that analyzes the post power when plugged in. It told us "open L1". When the service guys finally found a meter to test the post there was 120 on one leg but nothing on the other leg of the 50 amp.


2008 Dodge Ram 2500 Diesel
2009 Open Range 385RLS
Pull-Rite Super Glide

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Page of 2  
Prev

Open Roads Forum  >  Class A Motorhomes  >  Maintenance Issues & Tips

 > Carrier air v won’t start
Search:   Advanced Search

Search only in Class A Motorhomes


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2020 CWI, Inc. © 2020 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.