Good Sam Club Open Roads Forum: Archive search not working
Open Roads Forum Already a member? Login here.   If not, Register Today!  |  Help

Newest  |  Active  |  Popular  |  RVing FAQ Forum Rules  |  Forum Posting Help and Support  |  Contact  

Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > Archive search not working

Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 
Jarlaxle

New England

Senior Member

Joined: 11/18/2006

View Profile


Offline
Posted: 05/31/21 07:35pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Searching the archives (1 year or older) shows nothing newer than 2013.


John and Elizabeth (Liz), with Briza the size XL tabby
St. Bernard Marm, cats Vierna and Maya...RIP. ">
Current rig:
1992 International Genesis school bus conversion

Admin

Channel Islands Harbor, Ca.

Administrator

Joined: 06/20/2000

View Profile



Posted: 05/31/21 09:49pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I just did a search and it went back to 2001!!

BobsYourUncle

Calgary Alberta Canada

Senior Member

Joined: 12/12/2003

View Profile


Offline
Posted: 05/31/21 10:11pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I thought a server burped a number of years back and a bunch of archives were lost.
I forget the years involved...


2007 GMC 3500 dually ext. cab 4X4 LBZ
Dmax/Allison

2007 Pacific Coachworks Tango 306RLSS - 32'

RV Rebuild Website
Site is live, finally launched Aug 22, 2021 @ 6:53 PM
.


Admin

Channel Islands Harbor, Ca.

Administrator

Joined: 06/20/2000

View Profile



Posted: 06/01/21 02:27am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

Good memory [emoticon]
You are right, we did lose some years in the middle about 10 years ago, give or take.
As I recall we lost a server(s) and the data was gone.
Wayback might have them but I'm sure how that site works. It might have been using our DB.
Good night, off to catch some [emoticon]'s

BobsYourUncle

Calgary Alberta Canada

Senior Member

Joined: 12/12/2003

View Profile


Offline
Posted: 06/01/21 07:08am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I have occasionally looked back for some post I made years ago and have been unable to find it here due to the server loss.

However, if I put the right keywords into a search engine, I can usually find the post that way. I have done that numerous times.

Google knows what you ate for breakfast 10 years ago! [emoticon]


2007 GMC 3500 dually ext. cab 4X4 LBZ
Dmax/Allison

2007 Pacific Coachworks Tango 306RLSS - 32'

RV Rebuild Website
Site is live, finally launched Aug 22, 2021 @ 6:53 PM
.


Jarlaxle

New England

Senior Member

Joined: 11/18/2006

View Profile


Offline
Posted: 06/01/21 08:01am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

No, one more time: there is nothing coming up between 2013 and 2020.


John and Elizabeth (Liz), with Briza the size XL tabby
St. Bernard Marm, cats Vierna and Maya...RIP. ">
Current rig:
1992 International Genesis school bus conversion

1492

Arlington, VA

Moderator

Joined: 04/08/2005

View Profile



Posted: 06/01/21 10:32am Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I think the issue is caused by the forums no longer archiving, i.e. auto closing those threads with no responses after one-year. The 'Archive' option in Search looks for archived parameter to return those results.

This, at least to me, explains why archive only returns those threads that were closed years ago when the forum search was working properly.

You can use Google Search in the form of:

    site:rv.net topic

where the topic is the subject of your search. You can further limit Google Search results by clicking the 'Tools' link and selecting a custom date range.

Ivylog

Blairsville, GA and WPB, FL.

Senior Member

Joined: 06/30/2004

View Profile


Offline
Posted: 06/01/21 05:28pm Link  |  Quote  |  Print  |  Notify Moderator

I use Google as the search feature above is worthless.


This post is my opinion (free advice). It is not intended to influence anyone's judgment nor do I advocate anyone do what I propose.
Sold 04 Dynasty to our son after 14 great years.
Upgraded with a 08 HR Navigator 45’...


Reply to Topic  |  Subscribe  |  Print Topic  |  Post New Topic  | 

Open Roads Forum  >  Forum Posting Help and Support

 > Archive search not working
Search:   Advanced Search

Search only in Forum Posting Help and Support


New posts No new posts
Closed, new posts Closed, no new posts
Moved, new posts Moved, no new posts

Adjust text size:




© 2021 CWI, Inc. © 2021 Good Sam Enterprises, LLC. All Rights Reserved.